2014-05-28 11:14Pressmeddelande

Rockskolans avslutningskonsert för junior/ungdom

null

På onsdag den 4 juni kl 19:00 bjuder Bildas Rockskola i Söderhamn på avslutningskonsert. Då visar ungdomarna stolt upp vad de lärt sig under rockskoleåret som gått. Rockskolan firar även 25 år i år och en speciell liten överraskning utlovas under kvällen på Teatern.

Rockskolan startade i Söderhamn 1989. Sedan dess har den växt och finns nu på många orter i Sverige finns möjlighet att gå i Bildas rockskola och lära sig grunderna i hur det är att spela i band.

Fundera redan nu på om du är sugen på att spela musik med andra i ett band. En erfaren musiklärare leder rockskolegruppen och du är alltid välkommen att själv komma med egna låtönskningar och idéer. Rockskolan börjar varje höst i september och gruppen repar en timme i veckan på kvällstid. Ni kommer att ha kul, spela och lära er låtar för att slutligen ha en gemensam avslutningskonsert i maj tillsammans. Varje band får även på egen hand repa gratis i Bildas fullt utrustade replokaler under sommarlovet, juni-augusti.

Men information om hur du anmäler dig finns här.

Kontaktperson Bilda
Jonas Jonsson
Ansvarig för rockskolor, Konsulent Kultur
Telefon: 0270-628 05
Mobil: 073-512 22 48
E-post: jonas.jonsson@bilda.nu

Rockskolans avslutningskonsert 2014
Plats Teatern
Tid 4 juni kl 19:00
Pris Fri entre


Studieförbundet Bildas Rockskola är ett samarbete med Söderhamns kulturskola.

Studieförbundet Bilda har livsfrågor i fokus. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.