2013-05-02 15:41Pressmeddelande

Musikschlaget - delfinal i Stockholm 5 maj!

null

Nu på söndag är det dags för Stockholms delfinal i Musikschlaget - en melodifestival av, med och för musiker med funktionsnedsättningar.

Bakom arrangemanget står Studieförbundet Bilda och Maitraiders och detta är tredje året som Musikschlaget går av stapeln.

- Det kommer att bli en fartfylld tävling på söndag, säger Erik Hjelmfors, konsulent på Studieförbundet Bilda i Stockholm. Detta är verkligen årets höjdpunkt för flera av artisterna på scen!

Musikschalet avgörs först i åtta delfinaler runt om i Sverige. Vinnarna från varje deltävling går vidare till den stora finalen i Sundsvall den 16 november 2013. Tävlingen är öppen för både band och
soloartister som uppträder med eget material eller covers.


Mer info:
Kontakta Erik Hjelmfors på Studieförbundet Bilda,
08-727 18 20, 0761-31 49 46, erik.hjelmfors@bilda.nu

Musikschlaget - deltävling i Stockholm:
När: 5 maj, klockan 15.00
Var: Smedjan (Söder Mälarstrand 47 - www.bilda.nu/smedjan)
Gratis inträde

 

 

Studieförbundet Bilda har livsfrågor i fokus. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.