2012-11-05 12:28Pressmeddelande

Ladies Rock the Night

null

Fredag den 9 november är det återigen dags för Ladies Rock the Night – en kväll där kvinnorna tar plats på scen. Välkommen till Bistro Hijazz!

Ungt folk (Uppsala)
Ungt Folk är en duo från uppsala som bildades genom vardagsrumsjam. De spelar mesta dels covers som vi framför på vårt alldeles egna vis med hjälp av fiol, djembe och tamburiner.

http://www.facebook.com/UngtFolk

The Magic Bling (Uppsala)
Ta en skopa blues, mixa ner det med lite proggrock, jazz och soul samt strössla med lite Lady Gaga och kanske en cello. Då har du kanske kommit nånstans i närheten av att lyckas bygga pusslet The Magic Bling. Spretigt säger vissa – skojigt säger vi.

www.themagicbling.com

Serious Mysterious (Sthlm)
Bisera och Guggi (från Tiny Teasers) och Charlotta är Serious Mysterious. Stökig garage rock n’roll från Stockholm. Vild reverb och gnistrande riff som river sönder dina underkläder.

http://www.myspace.com/seriousmysterioussthlm


Lördag den 9 november, kl. 21.00
Bistro Hijazz, Uppsala
Entré 60 kr

Arrangeras av Studieförbundet Bilda och Bistro Hijazz.


Mer information

Facebooksidan ”Studieförbundet Bilda Uppsala” och eventet där.

Kontakta gärna Moa Brandt, kulturkonsulent
E-post: moa.brandt@bilda.nu
Telefon: 0701-89 10 85

Studieförbundet Bilda har livsfrågor i fokus. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.


Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.