2013-04-30 11:30Pressmeddelande

Klubb Bring it out på Debaser 8 maj!

null

Onsdagen den 8 maj är det dags för Studieförbundet Bildas klubb Bring it out på Debaser Slussen i Stockholm. Denna gång är det Ellda, Anina, Kids on the run, Have gun, will dance, Kill! Kill!
Pussycat! och My Sound of Silence som kommer att stå på scen. Bilda smäller upp
dörrarna på Debaser Slussen i Stockholm för klubben Bring it out.

Nu är det klart att det blir hiphopakten Ellda från Stockholm, folkpoparna Kids on the Run från Uppsala, popartisten Anina från Stockholm, garagerockbandet Kill! Kill! Pussycat! från Ånge, folk/pop-bandet Have gun, will dance från Stockholm och det melankoliska popbandet My Sound of Silence från Umeå som kommer att spela.

Bildas klubbkoncept Bring it out har arrangerats på Debaser Slussen återkommande de senaste två åren. Nyligen arrangerades Bring it out även i Göteborg på Sticky Fingers. 

MER INFO:

Kontakta Lena Malmborg på Studieförbundet Bilda, 08-727 18 21, 0739-09 30 71, lena.malmborg@bilda.nu

Studieförbundet Bilda har livsfrågor i fokus. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att människor möts och nya perspektiv skapas.Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.