2018-02-15 07:00Pressmeddelande

CrAfter Work i Örebro

null

Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt ok att komma och bara komma för att fika och umgås!

Vi möts på Espresso House vid Våghustorget i Örebro kl 17-21 torsdagen den 1 mars.

"Skapandet är en drivkraft som finns i oss alla! På Studieförbundet Bilda tror vi att hantverkande är bra för både individ och samhället. Vi tror att det finns en kraft i själva skapandet och samtidigt att hantverket är ett viktigt medel för den egna livstolkningsprocessen." -Ida Eriksson, konsulent på Studieförbundet Bilda.

Mer information om eventet hittar du på www.Bilda.nu/crafterworkorebro.

Ingen anmälan krävs!

Vid frågor hör av dig till:

Ida Eriksson
Konsulent
Studieförbundet Bilda
ida.eriksson@bilda.nu
019-760 14 02

Bilda är ett studieförbund för möten mellan människor. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att möten uppstår och nya perspektiv skapas.


Ämnen: Hantverk

Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.