2017-11-01 09:20Pressmeddelande

CrAfter Work - En kreativ after work kommer till Örebro

null

Den 14 november lanserar Studieförbundet Bilda CrAfter Work i Örebro. CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Till CrAfter Work är alla välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting om du inte har kommit igång än! Vi träffas för att skapa, möta nya vänner, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete, pyssel eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt okej att komma bara för att fika och umgås!

Vi möts på Espresso House vid Stortorget i Örebro kl 17-21 tisdagen den 14 november. Vår förhoppning är att CrAfter Work ska bli en återkommande mötesplats i Örebro.

"Skapandet är en drivkraft som finns i oss alla! På Studieförbundet Bilda tror vi att hantverka är bra för både individ och samhälle. Vi tror att det finns en kraft i själva skapandet och samtidigt att hantverket är ett viktigt medel för den egna livstolkningsprocessen." -Ida Eriksson, konsulent på Studieförbundet Bilda

Mer information om eventet hittar du här.

Ingen anmälan krävs!

Vid frågor om dagen hör av dig till:

Ida Eriksson
Konsulent
Studieförbundet Bilda
ida.eriksson@bilda.nu
019-760 14 02

Bilda är ett studieförbund för möten mellan människor. Med kultur och bildning i olika former vill vi bidra till att möten uppstår och nya perspektiv skapas.


Ämnen: Hantverk

Om Studieförbundet Bilda

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund. Vi har verksamhet i hela landet och har ett studiecenter i Jerusalem. Vi arbetar med folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram. I Bilda möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; människor i alla åldrar. Vår vision är Bilda för hela livet. I den lägger vi in vår övertygelse om varje människas rätt att söka kunskap, och att få uttrycka sig, och tillsammans med andra bilda mening – oavsett vem man är eller var man bor. Vi vill hävda gruppers rätt att själva uttrycka sin identitet, bli bemötta med respekt, och få del av inflytande och resurser på lika villkor.